Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,27 g |
Tuky | 29,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 3,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Steaky osušíme, zakápneme citronem a mírně osolíme.
Krok 2: V hlubší pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a steaky zprudka opečeme. Zalijeme vínem, přidáme sušená rajčata a rozmarýn. Krátce podusíme - necháme vyvařit víno. Zbylou šťávu zjemníme lžící másla a dochutíme pepřem.
Krok 3: Podáváme s různě upravenými bramborami nebo jen s bagetkou.
Zveřejněno 8. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mv93
Moje poznámka
Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mv93
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 5 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 5 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 6 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 1 hodinou
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 2 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 3 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 4 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 5 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 5 hodinami
Tématické fráze:
žralok recepty,
žralok na víně
Suroviny:
filet ze žraloka,
rajče sušené v oleji,
víno bílé suché,
rozmarýn,
máslo,
olej olivový,
pepř citronový,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (3)