Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 229 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Batát ošúpeme, nakrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Rozmixujeme a vmiešame lístočky saturejky.
Krok 2: Pstruha osolíme a obalíme v zmesi mletej papriky a rasce. Opečieme na panvici na oleji z oboch strán.
Krok 3: Na masle restujeme asi 5 min fazuľky, ktoré jemne osolíme.
Krok 4: Opečeného pstruha podávame s batátovou kašou a fazuľkami.
Zveřejněno 5. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s fazolkami a batátovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z30
Moje poznámka
Pstruh s fazolkami a batátovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z30
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno 8. 10. 2025 15:14:02
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Srnčí guláš
Přidáno 8. 10. 2025 13:02:01
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno 8. 10. 2025 12:59:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
Roobass před 34 minutami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
MonkaF před 48 minutami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Stepanka.M. před 50 minutami
Kuřecí prsa ve smetanové kari omáčce
Pavel Janak před 1 hodinou
Brokolicová polévka s mrkví
JanaPav před 1 hodinou
Krémová omáčka s kuřecím masem a těstovinami
Pospis před 2 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 3 hodinami
Slezské řízky
terkanaty před 3 hodinami
Kokosové muffiny bez cukru
emi.potesilova před 3 hodinami
Tématické fráze:
pstruh s fazuľkami
Suroviny:
pstruh,
batáty,
fazolky zelené,
máslo,
koření,
saturejka,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
sůl,
olej
Komentáře (1)