Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 217 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,69 g |
Tuky | 113,17 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 60,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá polévka se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WJzo
Moje poznámka
Bílá polévka se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WJzo
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 13 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 1 minutou
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 1 hodinou
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 2 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 2 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 3 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 3 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 3 hodinami
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 5 hodinami
Tématické fráze:
bílá velikonocni polevka,
bílá velikonoční polévka recept,
velikonoční polévka,
velikonoční bílá polévka recept,
recept velikonoční bílá polévka,
bílá polévka,
velikonoční bílá polévka recepty,
velikonoční polevky,
recept na bílou polévku s vejcem,
bíla zelňačka s vejci,
bílá polévka s brambory a vejcem,
bila vajickova polévka,
polévka bíla anička,
recepty na polévky
Suroviny:
vývar uzený,
maso uzené,
smetana ke šlehání,
brambory,
vejce,
ocet,
sůl,
pepř,
kmín celý,
bobkový list,
koření nové koření,
mouka hladká,
kopr
Komentáře (6)