Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 176 kJ / 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,34 g |
Tuky | 15,49 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 13,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dietní zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z2Z
Moje poznámka
Dietní zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z2Z
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Líné koláče
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 19 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové lívance
Ashelin před 31 sekundami
Kuře à la husa
kimlo před 17 minutami
Kuřecí placky
nicoletee77 před 19 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 26 minutami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 45 minutami
Kureci prsa rychlovka ...
stepiss před 1 hodinou
Kuřecí salát se zeleninou a vejci
bittmanv před 2 hodinami
Levandulový med (sirup)
Fitulka před 2 hodinami
Segedínský guláš
Fitulka před 3 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 4 hodinami
Tématické fráze:
dietni placky,
dietni zeleninove placky,
dietní pórkové placičky recept,
dietni placicky bez tuku,
placičky se sýrem a zeleninou dietní,
zeleninové placičky
Suroviny:
květák,
mrkev,
pórek,
cibule,
vejce,
mouka kukuřičná,
bylinky,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)
LÍVANEČNÍK PŘI PEČENÍ VYTÍRÁME MÍSTO TUKU OCTEM. Lívance se pečou stejně dobře, nespálí se a na chuti se také nic nemění. Navíc je to dobrý návod pro žlučníkáře nebo lidi se žaludečními potížemi, pro které je jídlo připravené na tuku těžké.
Také to šetří zdraví, tuk by se mohl i přepálit, ocet ne