Moje obyčejná litá bublanina
Nenáročné buchty jsou beztak ty nejlepší. Těsto jednoduše vyšleháme ručním mixérem, necháme odstát a poté jej vlijeme do formy. Hojně jej poklademe ovocem, v tomto případě třešněmi a upečeme dozlatova.
Suroviny pro 1 dávka
forma 35x30 cm
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 781 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,86 g |
Tuky | 59,62 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 270,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje obyčejná litá bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Zk4
Moje poznámka
Moje obyčejná litá bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Zk4
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 9 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 9 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 7 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 7 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 8 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 8 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 10 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 10 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 10 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 10 hodinami
Tématické fráze:
litá bublanina s třešněmi,
recepty bublanina s třešněmi litá,
litou na bublaninu,
obycejna bublanina s ovocem,
bublanina ze 4 vajec litá,
recept na litou bublaninu,
bublanina litá hrníčkový recept,
litábublanina
Suroviny:
mléko plnotučné,
mouka hladká,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
vejce,
olej,
sůl,
třešně,
mouka polohrubá
Komentáře (1)