Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 240 kJ / 1 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,25 g |
| Tuky | 82,10 g |
| Vláknina | 3,20 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Hotovou rybu vyndáme z pekáčku, odstraníme páteř a upravíme na porce. Udržujeme je v teple. Krok 3: Šťávu z pekáčku přecedíme do malého kastrolku a do horké zašleháme zbylé, hodně vychlazené máslo. Do vzniklé omáčky vmícháme jemně krájené lístky petržele.
Na talíř rozdělíme cuketu, porce candáta a doplníme máslovo - petrželovou omáčkou. Ihned podáváme.
Jako přílohu jsem zvolila vařené brambory.
Zveřejněno 25. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4zr
Moje poznámka
Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4zr
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 29 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
candát recept
Suroviny:
candát,
cuketa,
tokajské,
citron,
máslo,
sůl,
olej,
pepř citronový,
petržel
Komentáře (4)