Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 191 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 75,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 11,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí zakysaná smetana (ze tří surovin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ9X
Moje poznámka
Domácí zakysaná smetana (ze tří surovin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ9X
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 38 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 46 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí zakysaná smetana recept,
domací zakysana smetana,
výroba domácí zakysané smetany,
zakysaná smetana domácí výroba,
výroba zakysané smetany,
jak vyrobit domácí smetanu,
jak vyrobit domácí zakysanou smetanu,
domácí výroba zakysané smetany,
kysaná smetana,
domácí kysaná smetana,
recept na domácí zakysanou smetanu,
výroba domácí smetany,
domaci recept na zakysanou smetanu,
domácí zakysana smetaně,
zakysaná smetana domácí,
z mléka zakysaná smetana domácí,
domácí smetana z mleka,
výroba domácí kysaná smetana
Suroviny:
smetana ke šlehání,
šťáva citronová,
mléko,
Komentáře (15)
casino: Vidíte, a já si myslela, že jse objevila Ameriku!
Podobným způsobem se používalo pomazánkové máslo odjakživa co se v ČSSR ukázalo
Ono je to způsobem výroby v podstatě upravené mascarpone.
Před 27 lety jsem se pokoušel dokopat jednu mlékárnu k výrobě českého mascarpone...
No, chvíííli jim to trvalo, ale po pár letech
Jistě se to bude hodit i někomu dalšímu.