Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme, nakrájíme na malé čtvrtky nebo hranolky. Na plech dáme pečící papír a pomažeme ho olivovým olejem. Troubu předehřejeme na 200 stupňů.
Krok 2: Na plech dáme propláchnuté brambory a osolíme je. Česnek rozmačkáme, nasekáme nožem a spolu s rozmarýnem promícháme s bramborami. Zakápneme olivovým olejem a promícháme.
Krok 3: Pečeme cca 40 minut dozlatova a změknutí brambor. Během pečení promícháme.
Zveřejněno 4. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambůrky z trouby s rozmarýnem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3ZK
Moje poznámka
Brambůrky z trouby s rozmarýnem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3ZK
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 4 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 4 hodinami
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
sůl,
česnek,
rozmarýn čerstvý
Komentáře (1)