Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 022 kJ / 2 873 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 69,00 g | 
| Tuky | 282,64 g | 
| Vláknina | 2,70 g | 
| Cholesterol | 510 mg | 
| Sodík | 7,01 g | 
| Sůl | 17,50 g | 
| Sacharidy | 12,90 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pikantní bagety pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O38Y
Moje poznámka
					
				
Pikantní bagety pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O38Y
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 22 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 23 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 27 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 57 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							pecorino, 
						
						
							majonéza, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							česnek, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							pepř cayenský, 
						
						
							bageta
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (2)
Lze i jako jedno/dvouhubky, bagetku na plátky a dál stejný postup - já to tak skoro radši.
Pokud dáte jiný sýr, tak to bude sice dobré, ale bude to jiný recept....( no, s vyzrálým čedarem je to dokonce VELMI dobré, vyzkoušeno....)