Pikantní bagety pod grilem

casino Kuchař: casino

Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

250 g strouhaného Pecorino Romano (nebo Parmazán)
250 ml majonézy
1 PL sekané petrželky
1 PL třeného česneku
1,5 PL citronové šťávy
kayenský pepř (nebo Tabasco) podle chuti
2 bagety
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smísíme suroviny.

  2. Náplň naneseme v přiměřené vrstvě na poloviny podélně rozkrojených baget.

  3. Dáme krátce pod rozpálený gril a podáváme.

Poznámka

Zdroj (upraveno) https://www.labuznik.cz/recept/pikantni-bagety-pod...

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pikantní bagety pod grilem

  • Eja57 Eja57

    Doporučuji! Je to moc dobré, znám ještě z Labu...už jsem dlouho nedělala, děkuji za připomenutí:-K
    Lze i jako jedno/dvouhubky, bagetku na plátky a dál stejný postup - já to tak skoro radši.
    Pokud dáte jiný sýr, tak to bude sice dobré, ale bude to jiný recept....( no, s vyzrálým čedarem je to dokonce VELMI dobré, vyzkoušeno....)

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo