Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní bagety pod grilem

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

1. 5. 2020 09:44

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie12 022 kJ / 2 873 kcal
Bílkoviny69,00 g
Tuky282,64 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 7,01 g
Sůl17,50 g
Sacharidy12,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj (upraveno) https://www.labuznik.cz/recept/pikantni-bagety-pod...

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

1. 5. 2020 10:24

Doporučuji! Je to moc dobré, znám ještě z Labu...už jsem dlouho nedělala, děkuji za připomenutí:-K
Lze i jako jedno/dvouhubky, bagetku na plátky a dál stejný postup - já to tak skoro radši.
Pokud dáte jiný sýr, tak to bude sice dobré, ale bude to jiný recept....( no, s vyzrálým čedarem je to dokonce VELMI dobré, vyzkoušeno....)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pecorino, majonéza, petrželka, česnek, šťáva citronová, pepř cayenský, bageta

TopRecepty.cz

Pikantní bagety pod grilem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O38Y