Postup přípravy
Krok 1: Z masa nakrájíme kousky masa, které zlehka naklepeme. V misce smícháme marinádu z trochy oleje a grilovacího koření. Necháme marinovat, ideálně přes noc, ale lze vynechat.
Krok 2: Na grilovací jehly nebo špejle napichujeme střídavě maso, cibuli, slaninu a papriku, zalijeme zbylou marinádou, podlijeme trochou vody a dáme péct . Pečeme cca 45 minut pod alobalem na 180° C a odkryté dalších 30 minut. Potom na ražniči vylijeme malou skleničku leča (330 g), přidáme 3 PL kečupu a dál pečeme ještě cca 15 minut.
Krok 3: Na závěr zahustíme Solamylem, rozmíchaným ve studené vodě a necháme prohřát.
Krok 4: Lepší je použít čerstvé sezónní papriky a rajčata. Počítejte ale s delší tepelnou úpravou
Zveřejněno 1. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srbské vepřové ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3o8
Moje poznámka
Srbské vepřové ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3o8
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 15 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vývaru
Kajkajak před 40 minutami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 1 hodinou
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 1 hodinou
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 1 hodinou
Vydatná hrachovka
Fitulka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 3 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 4 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 7 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 7 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
paprika,
olej,
koření,
sůl,
kečup sladký,
omáčka sojová,
solamyl,
lečo
Komentáře (2)