Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 504 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,10 g |
Tuky | 25,08 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 21,04 g |
Postup přípravy
Z půlky důkladně omytého citronu ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Vše promícháme s olivovým olejem. Krok 3: Plátky masa rozložíme na talíře, osolíme, opepříme a přidáme gremolatu. Doplníme nakrájenými rajčaty.
Zveřejněno 25. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí s gremolatou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3gg
Moje poznámka
Vařené hovězí s gremolatou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3gg
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 19 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 19 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno 21. 5. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffiny
Petra.21 před 29 minutami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 10 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 11 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 13 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 13 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 13 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 14 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 14 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 14 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
rajče cherry,
sůl,
pepř mletý,
petrželka hladkolistá,
citron,
česnek,
olej olivový
Komentáře (13)
Gremolata je úžasná věc, dokončí skvěle i třeba úplně obyčejné minutkové kuřecí, filet z tresky, mám moc ráda a docela často v létě dělám - a s tím hovězím