Suroviny
Porce: 2ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 901 kJ / 1 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,45 g |
Tuky | 9,15 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 20,10 g |
Sacharidy | 278,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Venkovské francouzské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox1B
Moje poznámka
Venkovské francouzské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox1B
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 15 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 7 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 10 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 11 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 12 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 13 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 14 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 14 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 16 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 17 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
mléko,
cukr,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (1)