Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 273 kJ / 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,35 g |
| Tuky | 63,00 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hlivu nakrájame na pásiky a na masle 10 min pražíme. Necháme vychladnúť.
Krok 2: Cibuľu narežeme na polkolieska a premiešame s hlivou.
Krok 3: Vodu prešľaháme so soľou a olejom a zalejeme šalát. Premiešame.
Krok 4: Nakoniec posypene lístkami oregana.
Krok 5: Podávame ako šalát k hlavnému jedlu alebo ako predjedlo. Môžeme ozdobiť lyžičkou kyslej smotany alebo jogurtu.
Zveřejněno 27. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulovo-hlívový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3Qg
Moje poznámka
Cibulovo-hlívový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3Qg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 14 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 5 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 8 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 56 minutami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 1 hodinou
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 2 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 2 hodinami
Jklůkljů
[email protected] před 3 hodinami
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 12 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 14 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cibule,
máslo,
voda,
olej olivový,
sůl,
koření oregáno
Komentáře (4)
Cibuli jsem pouzila bílou, sladkou a nechala nakrájenou ve studené vodě asi hodinu.
Krásně zkřehla. Olej burákový , super to bylo a bude zas!