Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,48 g |
Tuky | 28,31 g |
Vláknina | 6,74 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 20,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme pórek na půlkolečka, papriku na proužky, připravíme růžičky květáku a brokolice. Tofu nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Na pánev dáme olej a přidáme tofu, chvíli restujeme, potom přihodíme veškerou zeleninu a dále restujeme. Zelenina musí být na skus. Přidáme rybí omáčku a kokosové mléko, přivedeme k varu, přidáme kari pastu a necháme rozpustit. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 9. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kari III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A06j
Moje poznámka
Zeleninové kari III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A06j
Nejnovější recepty
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 1 hodinou
Domácí brusinková granola
Přidáno před 2 hodinami
Quinoa jako salát
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kapsa s rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Kvašené zelí
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový páj
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slunečnicové sušenky
Janicee před 5 minutami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 31 minutami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 13 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 13 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 14 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 15 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 16 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 16 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 16 hodinami
Suroviny:
brokolice,
květák,
pórek,
tofu,
paprika čerstvá červená,
pasta kari zelená,
omáčka rybí,
mléko kokosové,
olej sezamový
Komentáře (1)