Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 796 kJ / 4 731 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 637,95 g | 
| Tuky | 206,48 g | 
| Vláknina | 42,30 g | 
| Cholesterol | 1,05 g | 
| Sodík | 1,72 g | 
| Sůl | 4,13 g | 
| Sacharidy | 71,50 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřovka z papiňáku - pomazánka nebo polotovar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Mn9
Moje poznámka
					
				
Vepřovka z papiňáku - pomazánka nebo polotovar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Mn9
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							kost, 
						
						
							maso, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							tymián
						
					
	
			
	
	
Komentáře (1)