Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Vepřovou krkovičku necháme nejprve odležet v marinádě, a pak ji upečeme na kořenové zelenině, cuketě a cibuli. Takto připravené maso je krásně šťavnaté a podáváme ho nejlépe s bramborami nebo rýží.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,28 g |
| Tuky | 35,58 g |
| Vláknina | 17,69 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,55 g |
| Sacharidy | 66,23 g |
Postup přípravy
Podáváme nejlépe s různě upravenými bramborami, kaší, knedlíkem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Moje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 27 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 43 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
pivo světlé,
rajče sterilované,
pivo světlé,
česnek,
hořčice hrubozrnná,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
pepř,
chilli,
sádlo,
cibule,
mrkev,
celer,
cuketa
Komentáře (7)
A děkuji za inspiraci, krkovičku mužeme často a s tím naložením to zkusím