Postup přípravy
Krok 1: Rohlíky nakrájíme šikmo, abychom měli větší kousky. Každý kousek lehce potřeme libovolně hořčicí, kečupem nebo jinou oblíbenou omáčkou.
Krok 2: Zabalíme do slaniny a opékáme na suché pánvi spojem dolů. Po opečení z jedné strany je otočíme a opečeme z druhé strany dozlatova.
Krok 3: Ještě teplé zdobíme dle chuti, rajčátky, olivami, salátem, okurkou nebo třeba kolečky cibule. Nejlepší jsou teplé, ale dobré jsou i studené.
Zveřejněno 13. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chuťovky ze starších rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq3j
Moje poznámka
Chuťovky ze starších rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq3j
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 25 minutami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 6 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 24 minutami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 2 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 2 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 18 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 21 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 22 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 22 hodinami
Suroviny:
rohlík,
slanina anglická,
hořčice,
rajče cherry,
salát listový,
okurka čerstvá,
olivy
Komentáře (1)