Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 1,90 g |
Vláknina | 26,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 52,70 g |
Postup přípravy
Oškrábanou mrkev nakrájíme na kolečka a také tímto způsobem bílou ředkev. Krok 2: Jablko, cibuli, mrkev a ředkev dáme do nádoby pomalého hrnce.
Přidáme zelí včetně nálevu, nahoru koření.
Položíme rozseknutý ocásek. Krok 3: Zalijeme sodovou vodou a dáme pomalit 5 hodin.
Zveřejněno 9. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vepřový ocásek v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnJ0
Moje poznámka
Uzený vepřový ocásek v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnJ0
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 10 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 5 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 7 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 8 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 8 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 8 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 8 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 9 hodinami
Suroviny:
jablko,
cibule,
česnek,
mrkev,
ředkev bílá,
zelí kysané,
ocas vepřový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř černý,
voda
Komentáře (7)
Tudíž, když Vy do surovin napíšete 1 ks jablko nebo 500 g kysané zelí, suroviny se ve většině případů píší ve 2. pádu (koho čeho), tak to musím opravit, stejně jako syfon se nepíše s tvrdým y.
Nevyžaduji po nikom, aby přidané recepty byly bezchybně napsané, nakonec od toho tu jsme, ale na druhou stranu uvítám, pokud budete práci moderátorek akceptoval, za což Vám děkuji.
Určitou štábní kulturu recepty musí mít. Je to vizitka jednak pisatele, tak i těchto webových stránek a věřte, že o to se zde opravdu snažíme.