Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 1,90 g |
Vláknina | 26,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 52,70 g |
Postup přípravy
Oškrábanou mrkev nakrájíme na kolečka a také tímto způsobem bílou ředkev. Krok 2: Jablko, cibuli, mrkev a ředkev dáme do nádoby pomalého hrnce.
Přidáme zelí včetně nálevu, nahoru koření.
Položíme rozseknutý ocásek. Krok 3: Zalijeme sodovou vodou a dáme pomalit 5 hodin.
Zveřejněno 9. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vepřový ocásek v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnJ0
Moje poznámka
Uzený vepřový ocásek v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnJ0
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno před 15 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Přidáno před 16 hodinami
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno 4. 6. 2025 02:18
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno 3. 6. 2025 18:29
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno 3. 6. 2025 17:26
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno 3. 6. 2025 13:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
pikador před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
pikador před 5 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
xSarka před 6 hodinami
Rebarborový koláč
brtna před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Tom_Kotel1 před 9 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
nelasimak před 9 hodinami
Litý koláč s ovocem a želatinou
vostarekadam0 před 9 hodinami
Těstovinový salát
Sahula před 10 hodinami
Suroviny:
jablko,
cibule,
česnek,
mrkev,
ředkev bílá,
zelí kysané,
ocas vepřový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř černý,
voda
Komentáře (7)
Tudíž, když Vy do surovin napíšete 1 ks jablko nebo 500 g kysané zelí, suroviny se ve většině případů píší ve 2. pádu (koho čeho), tak to musím opravit, stejně jako syfon se nepíše s tvrdým y.
Nevyžaduji po nikom, aby přidané recepty byly bezchybně napsané, nakonec od toho tu jsme, ale na druhou stranu uvítám, pokud budete práci moderátorek akceptoval, za což Vám děkuji.
Určitou štábní kulturu recepty musí mít. Je to vizitka jednak pisatele, tak i těchto webových stránek a věřte, že o to se zde opravdu snažíme.