Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 438 kJ / 1 061 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,77 g |
| Tuky | 41,74 g |
| Vláknina | 20,42 g |
| Cholesterol | 226 mg |
| Sodík | 443 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 51,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky. Citronovou šťávu smícháme se solí, pepřem, lžičkou oleje, lisovaným česnekem, přidáme oregano a tymián, promícháme. Přidáme maso a necháme půl hodiny v chladu.
Krok 2: Zelí nakrájíme na nudličky, mírně osolíme, opepříme, dle chuti přidáme ocet a nakonec jogurt a promícháme.
Krok 3: Uleželé maso zprudka opečeme na rozehřátém tuku, nakonec přidáme rajský protlak a necháme prohřát.
Zveřejněno 17. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí gyros se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qK7R
Moje poznámka
Kuřecí gyros se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qK7R
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 4 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
koření oregáno,
česnek,
šťáva citronová,
zelí hlávkové,
jogurt bílý,
protlak rajčatový,
ocet
Komentáře (1)