Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 557 kJ / 2 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,78 g |
| Tuky | 151,07 g |
| Vláknina | 19,10 g |
| Cholesterol | 815 mg |
| Sodík | 382 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 271,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse smícháme ovesné vločky, mouky, kypřící prášek a cukr, potom přidáme vejce a studené máslo pokrájené na kostičky. Ze všech surovin vypracujeme drobenku.
Krok 2: Náplň si připravíme tak, že smícháme tvaroh s vejcem, mlékem, vanilkovým extraktem a cukrem.
Krok 3: Rebarboru očistíme a nakrájíme cca na 0,5-1 cm velké kousky, jahody přepůlíme a dáme s rebarborou do misky. Promícháme se škrobem a cukrem.
Krok 4: Dortovou formu vymažeme olejem a vysypeme kokosem. Do formy dáme 2/3 drobenky, na ni dáme tvarohovou náplň, dále rozprostřeme ovocnou směs a posypeme zbytkem drobenky.
Krok 5: Koláč pečeme 30 minut na 180°C. Dokud drobenka nezezlátne.
Zveřejněno 5. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový rebarborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZA06
Moje poznámka
Bezlepkový rebarborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZA06
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 52 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 8 hodinami
Suroviny:
vločky ovesné,
mouka rýžová,
moučka kokosová,
cukr třtinový,
máslo,
vejce,
prášek do pečiva,
tvaroh,
mléko,
vejce,
cukr třtinový,
extrakt vanilkový,
cukr vanilkový,
rebarbora,
kompot jahodový,
škrob,
cukr moučkový
Komentáře (2)
Jsem to ale nedovtipa
Peču s rebarborou a čerstvými jahodami 2x týdně (na křehkém těstě předpečeném naslepo)
Škrob používám běžně..., ale tady mi to nedoplo
Děkuji