Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 339 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,76 g |
Tuky | 13,78 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Moje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Nejnovější recepty
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 2 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 11 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 10 minutami
Žampiónová polévka
Janysekm před 1 hodinou
Jednoduché langoše
PetrZappa před 2 hodinami
Květákové placičky
TondaJ před 3 hodinami
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 3 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 9 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 13 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 14 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 14 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
protlak rajčatový,
cukr,
pasta harissa,
vývar kuřecí,
škrob,
pepř mletý,
sůl,
olej rostlinný
Komentáře (16)
Moc dobrá směska. Uvařila jsem půlku pikantní a druhou bez harrisy. Všichni chválili
No když to chceš vidět si otevři jejich web...ja nesnáším baby v krámech
Játra nespařuji, ale našel jsem hafo rcp, kde se játra spařují a skoro stejné množství otázek, proč že se to vlastně dělá?
Stran délky tepelné úpravy je rozhodující vystihnout ten správný okamžik, kdy už z masa po vpichu nevytéká krev ani růžová šťáva; pak jsou játra jako máslo
Na rozdíl od vepřových jater (hovězí jsem nedělal celá desetiletí) nejsou drůbeží játra na zpracování tak choulostivá
OT
Óóó přírodo! Mít doma nějaké játro, tak ho hnedle hodím na pánvičku s kouskem sádla a sním ho jen tak (sůl, pepř a možná kapka vorčestru
Inak, máš to krásne, ako vždy.