Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 821 kJ / 435 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,20 g |
| Tuky | 16,68 g |
| Vláknina | 22,46 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 252 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 20,60 g |
Postup přípravy
Očištěnou brokolici rozebereme na růžičky a potom rozmixujeme nadrobno. Přidáme mandlovou mouku, parmezán, prolisovaný česnek, vejce a dle chuti osolíme a opepříme. Důkladně vše promícháme a ze směsi vytvoříme kuličky nebo porcovačkou na kávu bochánky (vyšlo mi 22 ks). Krok 2: Bochánky naskládáme na papír na plechu, který potřeme nebo postříkáme olivovým olejem. Dáme péct na 20 minut nebo podle trouby ( až začnou být dozlatova opečené).
Podáváme teplé nebo studené se salátem nebo s dipem. Použila jsem jogurtovo-česnekový dip.
Zveřejněno 7. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicovo-sýrové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rPME
Moje poznámka
Brokolicovo-sýrové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rPME
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 55 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Suroviny:
brokolice,
mouka mandlová,
sýr parmazán strouhaný,
česnek,
vejce,
olej olivový
Komentáře (1)