Naložená ačokča Dagmar
Ačokča je známá svou chutí po paprice a okurce zároveň a je výborná jak syrová, tak tepelně upravená, třeba v polévce či zeleninových směsích. Přebytky si snadno naložíte spolu s kořením, cibulí a mrkví a získáte tak výborný sladkokyselý salát.
Suroviny pro 1
4 sklenice po 720 ml
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 507 kJ / 1 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,92 g |
| Tuky | 89,03 g |
| Vláknina | 28,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25,38 g |
| Sůl | 63,30 g |
| Sacharidy | 111,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená ačokča Dagmar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ABKB
Moje poznámka
Naložená ačokča Dagmar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ABKB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 6 hodinami
Suroviny:
ačokča,
mrkev,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
olej,
voda,
ocet,
cukr krupice,
sůl,
deko
Komentáře (2)