Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 846 kJ / 2 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,30 g |
| Tuky | 21,92 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 402,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravené suroviny dáme do formy pekárny (nejprve tekuté, pak sypké, droždí položíme na místo na mouku, mimo rozetřený česnek) a použijeme program Základní (Klasik).
Krok 2: Před třetím kynutím těsto ve formě urovnáme, pokud je to třeba.
Krok 3: Upečený chléb z formy vyklepneme, po chvilce z něj vyndáme z háky a chleba uložíme vychladnout na mřížku.
Zveřejněno 21. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/057N
Moje poznámka
Pivní chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/057N
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 40 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Suroviny:
voda,
sůl,
olej,
ocet,
kmín celý,
česnek,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
Komentáře (3)