Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 846 kJ / 2 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,30 g |
Tuky | 21,92 g |
Vláknina | 38,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 402,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravené suroviny dáme do formy pekárny (nejprve tekuté, pak sypké, droždí položíme na místo na mouku, mimo rozetřený česnek) a použijeme program Základní (Klasik).
Krok 2: Před třetím kynutím těsto ve formě urovnáme, pokud je to třeba.
Krok 3: Upečený chléb z formy vyklepneme, po chvilce z něj vyndáme z háky a chleba uložíme vychladnout na mřížku.
Zveřejněno 21. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/057N
Moje poznámka
Pivní chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/057N
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 14 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 9 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 11 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 14 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 16 hodinami
Suroviny:
voda,
sůl,
olej,
ocet,
kmín celý,
česnek,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
Komentáře (3)