Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní chléb z domácí pekárny

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 170 min

170 min (170 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 846 kJ /
2 114 kcal
Bílkoviny63,30 g
Tuky21,92 g
Vláknina38,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,00 g
Sacharidy402,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravené suroviny dáme do formy pekárny (nejprve tekuté, pak sypké, droždí položíme na místo na mouku, mimo rozetřený česnek) a použijeme program Základní (Klasik). Krok 2: Před třetím kynutím těsto ve formě urovnáme, pokud je to třeba. Krok 3: Upečený chléb z formy vyklepneme, po chvilce z něj vyndáme z háky a chleba uložíme vychladnout na mřížku.

Zveřejněno 21. 8. 2021

Poznámka autorky cathleen

Tento a další moje recepty najdete na webu Pekárnománie www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní chléb z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/057N

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní chléb z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/057N

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Maryje: :-) děkuji :-K

Zrovna dnes jsem tento chléb pekla (byla jsem líná jít do obchodu), jen jsem část mouky dala celozrnné a přidala trochu mletého lněného semínka. Příště jen ještě přidám na přání manžela víc česneku. Chleba je výborný a relativně rychlý. :yes:

Suroviny:
voda, sůl, olej, ocet, kmín celý, česnek, cukr, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí čerstvé,

Přidat fotografie receptu