Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 677 kJ / 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,49 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit kroupy do mírně slané vody (můžeme je i den předem namočit).
Krok 2: Na sádle usmažíme cibulku dorůžova, přidáme trochu vody a do ní rozředíme (rozkvedláme) vymačkaná krvavá jelítka. Přidáme vepřový vývar, uvařené kroupy a krátce povaříme.
Krok 3: Do hotové polévky přidáme utřený česnek se solí, majoránkou a pepřem.
Zveřejněno 10. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3k7n
Moje poznámka
Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3k7n
Nejnovější recepty
Smaženice z lišek
Přidáno před 41 minutami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 4 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Klar98 před 11 minutami
Dýňová polévka
Pleslova před 24 minutami
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 1 hodinou
Kefírový langoš
PetrZappa před 1 hodinou
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 2 hodinami
Italské těsto na pizzu 1
Krista56 před 5 hodinami
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 5 hodinami
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 15 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 15 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 16 hodinami
Suroviny:
jelito,
cibule,
kroupy,
česnek,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
vývar vepřový
Komentáře (1)