Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 809 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,92 g |
Tuky | 8,23 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 16,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso s nakrájenou a očištěnou kořenovou zeleninou, solí, pepřem a bobkovými listy vaříme ve vodě cca 2 hodiny. Scedíme.
Krok 2: Maso obereme od kosti, natrháme na malé kousky, mrkvičku nakrájíme na malé kousíčky a vrtíme zpět spolu s masem do vývaru.
Krok 3: Připravíme kapání, smícháme všechny ingredience a poté přes cedník lijeme do vařící polévky, povaříme cca 3 minuty. Ozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou.
Zveřejněno 19. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasický kuřecí vývar s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oDOX
Moje poznámka
Klasický kuřecí vývar s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oDOX
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 6 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 8 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 9 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
zelenina kořenová,
bobkový list,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
libeček čerstvý,
voda,
nať petrželová,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
mléko
Komentáře (1)