Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 809 kJ / 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,92 g |
| Tuky | 8,23 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 16,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso s nakrájenou a očištěnou kořenovou zeleninou, solí, pepřem a bobkovými listy vaříme ve vodě cca 2 hodiny. Scedíme.
Krok 2: Maso obereme od kosti, natrháme na malé kousky, mrkvičku nakrájíme na malé kousíčky a vrtíme zpět spolu s masem do vývaru.
Krok 3: Připravíme kapání, smícháme všechny ingredience a poté přes cedník lijeme do vařící polévky, povaříme cca 3 minuty. Ozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou.
Zveřejněno 19. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasický kuřecí vývar s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oDOX
Moje poznámka
Klasický kuřecí vývar s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oDOX
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou naplní
Přidáno před 38 minutami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 4 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 10 minutami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 56 minutami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 2 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 2 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 2 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 3 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 7 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 9 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 10 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
zelenina kořenová,
bobkový list,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
libeček čerstvý,
voda,
nať petrželová,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
mléko
Komentáře (1)