Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 149 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,91 g |
Postup přípravy
Cibuli oloupeme a nakrájíme na slabá půl kolečka. Krok 2: Špekáčky vložíme do pekáčku, zasypeme cibulí, přidáme rajčata, med, pivo, tymián, sůl a pepř. Promícháme a vložíme do trouby předehřáté na 200 ⁰C. Pečeme asi 45 minut, dokud cibule nezměkne. Během pečení promícháváme.
Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 11. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčky na pivu a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nn64
Moje poznámka
Špekáčky na pivu a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nn64
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 2 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 13 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 2 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 2 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 3 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 4 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 5 hodinami
Suroviny:
špekáček,
cibule,
rajče drcené,
protlak,
pivo černé,
med,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (1)