Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 435 kJ / 1 777 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,08 g |
| Tuky | 101,82 g |
| Vláknina | 23,29 g |
| Cholesterol | 733 mg |
| Sodík | 532 mg |
| Sůl | 0,93 g |
| Sacharidy | 98,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vetsi mise zamichame dohromady rozmackane brambory, cibuli, celer petrzel, kopr, (jestli davame) uzenou papriku. Primichame vajicko, pepr, a sul, pridame rozsekanou rybu a promichame.
Krok 2: Rukama utvorime placicky asi o velikosti 8 cm a o tlousce 2,5 cm. Jestlize mame cas, muzeme je asi na 20 minut dat do lednicky, aby trochu ztuhly.
Krok 3: Rozehrejeme panev s olejem a rybi placicky smazime z obou stran dohromady asi 7-9 minut,
podavame teple s tatarskou omackou.
podavame teple s tatarskou omackou.
Zveřejněno 20. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí dortíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpZY
Moje poznámka
Rybí dortíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpZY
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 56 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 33 minutami
Tvarohové lívance
boomgo před 53 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 15 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 16 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
celer,
petrželka,
kopr,
paprika sušená uzená,
vejce,
sůl,
pepř,
pstruh,
máslo
Komentáře (5)
Chtěla jsem už několikrát udělat karbanátky, ale mám strach z kostí, že zůstanou v karbanátku. Kdysi jsem kupovala ve Frionoru rybí karbanátky s česnekem a byly famózní, mohli jsme je mít i několikrát týdně.