Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 455 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,34 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 12,99 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 50,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kel (kapustu) povaríme vcelku v osolenej vode asi 10 minút. Potom ho vyberieme a necháme vychladnúť. Vychladnutý nakrájame na tenké rezance.
Krok 2: Bielky vyšľaháme na sneh.
Krok 3: Po jednom zamiešame vajcia a múku so soľou.
Krok 4: Lyžicou naberáme z cesta kôpky, ktoré na panvici na oleji trocha rozotrieme na placičky a vyprážame z oboch strán.
Krok 5: Podávame so zemiakovou kašou a zeleninou alebo len so zeleninou.
Zveřejněno 9. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusťáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryL6
Moje poznámka
Kapusťáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryL6
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 15 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 18 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
wimra před 1 hodinou
Rajčatový salát II.
radbastim před 2 hodinami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 9 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 10 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 11 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 12 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 13 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 13 hodinami
Suroviny:
kapusta,
vejce,
mouka polohrubá,
sůl,
olej
Komentáře (6)
Ale chutnají nám i tyto"obyčejné"