 
	
		
Bezkonkurenční králík
Jemné a zdravé králičí maso je na pečení vynikající. Protože má opravdu velmi nízký obsah tuku, musíme k jeho přípravě přistupovat opravdu citlivě, abychom ho nevysušili. Ideální je přídavek slaniny nebo marináda. Díky tomu si maso zachová šťavnatost.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 754 kJ / 2 092 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,79 g | 
| Tuky | 205,82 g | 
| Vláknina | 16,86 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 629 mg | 
| Sůl | 1,50 g | 
| Sacharidy | 49,05 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Všechny přísady na marinádu smícháme a králíka do ní naložíme přes noc.
	Krok 2: Druhý den králíka pečeme i s marinádou.  Pokud jí máme hodně, tak ji nedáváme všechnu. Popřípadě marinádou pak podléváme.
	Krok 3: Králíka posypeme čerstvou paprikou nakrájenou na proužky.
	Krok 4: Pečeme tak 2 hodiny, aby byl králík krásně měkoučký.
Zveřejněno 3. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Bezkonkurenční králík
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQPg
Moje poznámka
					 
				
Bezkonkurenční králík
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQPg
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 15 minutami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 10 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 11 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 11 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 12 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 12 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kralik recepty, 
						
						
							recept na kralika, 
						
						
							recepty z králika, 
						
						
							kralik recept, 
						
						
							recepty na kralika, 
						
						
							recepty kralik, 
						
						
							recept kralik, 
						
						
							králík na smetaně recepty bezkonkurenční, 
						
						
							peceme kralika, 
						
						
							jak upéct králíka, 
						
						
							králik, 
						
						
							top recepty králík, 
						
						
							top recept na králíka, 
						
						
							jak udelat králíka, 
						
						
							receptykralik, 
						
						
							recepty na králík, 
						
						
							kralik-recepty, 
						
						
							recepty-kralik, 
						
						
							králík na kečupu, 
						
						
							jak uvarit kralika
						
					
						Suroviny:
						
							králík, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							chilli, 
						
						
							tymián, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
Komentáře (34)