Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 307 kJ / 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,71 g |
Tuky | 32,53 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 41,90 g |
Postup přípravy
Pridáme na mesiačiky nakrájanú hrušku a fenykel. Restujeme asi 2 minúty, potom pridáme šťavu a víno a podusíme asi 3 minúty. Hruška nesmie byť úplne mäkká, musí ostať chrumkavá. Krok 2: Filety ryby z oboch strán okoreníme šafránom a osolíme. Na oleji na panvici smažíme z oboch strán. Krok 3: Rybu podávame na tanieri s teplým fenyklovo-hruškovým šalátom posypaným vňaťou.
Zveřejněno 11. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738kG
Moje poznámka
Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738kG
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 9 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 1 hodinou
Hovězí na pepři
Pozde před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Fitulka před 1 hodinou
Francouzské brambory
jjj82 před 1 hodinou
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 2 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 5 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 5 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 5 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
sumeček africký,
hruška,
fenykl,
máslo,
cukr,
víno bílé suché,
šťáva citronová,
olej,
šafrán,
sůl,
fenyklová nať
Komentáře (2)