Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 307 kJ / 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,71 g |
Tuky | 32,53 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 41,90 g |
Postup přípravy
Pridáme na mesiačiky nakrájanú hrušku a fenykel. Restujeme asi 2 minúty, potom pridáme šťavu a víno a podusíme asi 3 minúty. Hruška nesmie byť úplne mäkká, musí ostať chrumkavá. Krok 2: Filety ryby z oboch strán okoreníme šafránom a osolíme. Na oleji na panvici smažíme z oboch strán. Krok 3: Rybu podávame na tanieri s teplým fenyklovo-hruškovým šalátom posypaným vňaťou.
Zveřejněno 11. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738kG
Moje poznámka
Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738kG
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 9 minutami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 21 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 56 minutami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 2 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 2 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 3 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 3 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Suroviny:
sumeček africký,
hruška,
fenykl,
máslo,
cukr,
víno bílé suché,
šťáva citronová,
olej,
šafrán,
sůl,
fenyklová nať
Komentáře (2)