Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 205 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,59 g |
Tuky | 1,98 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 146,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: V v cca 1,5 dl vody povaríme 10 minút čierne korenie, nové korenie, bobkový list, tymián a cibuľu. Precedíme.
Krok 2: Do vývaru z korenia prilejeme 1 l vody, pridáme na malé kocky nakrájané batáty, osolíme a varíme do polomäkka.
Krok 3: V kyslom mlieku rozmiešame múku a vlejeme do polievky. Zároveň pridáme ružičky brokolice a ešte 10 minút povaríme.
Krok 4: Polievku dochutíme octom.
Zveřejněno 14. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátová polévka z kyselého mléka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZrL
Moje poznámka
Batátová polévka z kyselého mléka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZrL
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 5 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 6 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 6 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 7 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 7 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 7 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 8 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Suroviny:
batáty,
brokolice,
mléko,
mouka hladká,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
cibule,
tymián,
ocet,
sůl
Komentáře (2)