Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 531 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,84 g |
Tuky | 49,32 g |
Vláknina | 29,19 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 54,53 g |
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme najemno.
Brokolici nakrájíme na větší kusy. Krok 2: Na řepkovém oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme brambory a zalijeme zeleninovým vývarem, vaříme 20 minut. Krok 3: Přidáme brokolici a vaříme dalších 10 minut. Krok 4: Dochutíme solí, pepřem, utřeným česnekem a zjemníme smetanou. Krok 5: Rozmixujeme tyčovým mixérem. Krok 6: Krém podáváme ozdobený krutony.
Zveřejněno 3. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná brokolicová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8Dvm
Moje poznámka
Jemná brokolicová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8Dvm
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 5 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 56 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 2 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 2 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 15 hodinami
Krenex
dragomirac před 16 hodinami
Suroviny:
brokolice,
brambory,
česnek,
cibule,
vývar zeleninový,
olej řepkový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř,
krutony
Komentáře (1)