Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 661 kJ / 2 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 229,68 g |
| Tuky | 130,47 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 2,22 g |
| Sodík | 11,89 g |
| Sůl | 27,55 g |
| Sacharidy | 52,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
Moje poznámka
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 13 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 1 hodinou
Indický Naan chléb
Vinka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 4 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 4 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 4 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 4 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct vepřovou roládu,
vepřová roláda video,
vepřová kýta na houbách pecena,
jak péct vepřovou roládu,
pečená roláda,
vepřová roláda,
zkouknito.cz,
pečená vepřová kýta na houbách,
nejlepší vepřová roláda,
veprová roláda recept,
vepřové na houbách,
bavorská roláda,
vepřová kyta pecena na houbách,
vepřová roláda s houbami,
zkouknito,
zkouknito,
střevní blána,
vepřová roládadoba pečení,
vepřová roládadoba pečení,
jak dlouho se pece rolada
Suroviny:
kýta vepřová,
klobása,
vejce,
solamyl,
cibule,
mrkev,
houby lesní,
koření vepřová pečeně,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
blána tuková vepřová
Komentáře (34)
Recept pěknej
Otto, opět hezký recept a obrázky...
- vepřová tuková blána
- vnitřní střevní blána
Poraďte a budu to označení rád používat, slovo odborníka je slovo odborníka
Je to stále debata o receptu a jeho surovinách takže v pohodě.
ale Colombo za to jistě nemůže a recept vč.fotek je luxusní
http://www.zkouknito.cz/video_53423_myslivecky-spi...
Je to soutěžní recept, tak snad tam se nesmí šidit divák. Jinak se to mé osoby nijak nedotklo, taková malichernost za to nestojí.
Jo a každá rada je nad zlato, to je snad jasné
tuhle nepočítaje
Diafragma, plochá svalovo-šlachová blána odděluje dutinu hrudní od dutiny břišní a pracuje jako hlavní dýchací sval, vykonává 60–80 % práce při nádechu.
Má kupolovitý tvar a její svalová vlákna se sbíhají do šlašitého středu. Odstupují, neboli upínají se na spodních žebrech, dolní části hrudní kosti a prvních třech bederních obratlích
já taky fotit neumím..no a