Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 925 kJ / 1 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,86 g |
Tuky | 30,14 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 291,00 g |
Postup přípravy
Poté přidáme mouku, sůl a osmaženou cibulku a pořádně prohněteme. Krok 3: Těsto bude hodně lepit, maličko posypeme moukou a dáme na teplé místo vykynout.
Těsto by mělo kynout cca 1,5-2 hodiny. Krok 4: Po vykynutí na pracovní desku nasypeme mouku (větší množství), na ni vyklopíme těsto a zeshora posypeme moukou. Těsto nehněteme! Krok 5: Těsto rozdělíme na volitelné množství dílů, já rozdělila na 7.
Každý z kousků zkroutíme a předáme na plech vyložený pečicím papírem. Krok 6: Bagetky pečeme v troubě vyhřáté na 250 °C cca 15-20 minut.
Zveřejněno 18. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8wxP
Moje poznámka
Cibulové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8wxP
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 45 minutami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 52 minutami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketový perník
Boxiska před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 2 hodinami
Suroviny:
voda,
droždí sušené,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
cibule,
olej
Komentáře (12)
Děkuji za recept. 👩🍳 Dávám 5 hvězdiček. 😉
Hlavně nehnětat, jen párkrát zatočit a položit na plech. Pár lidí to už podle mého receptu zkoušelo, ale díky tomu, že těsto zkoušeli prohnětat, tak ho srazili a nebylo tak nadýchané.😊