Zdravější bagetky

aja.g Kuchařka: aja.g

Domácí pekárna 2 názory

Suroviny

200 ml zakysané smetany
200 ml mléka
1 lžička soli
1 lžička cukru
300 g chlebové pšeničné mouky
100 g pšeničné celozrnné mouky
50 g žitné celozrnné mouky
50 g grahamové mouky
10 g čerstvého droždí
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Po vykynutí těsto propracujeme, umotáme bagetky, naskládáme na plech s podložkou a necháme kynout pod utěrkou 30-40 minut.

  2. Asi v polovině kynutí nařízneme šikmým řezem.

  3. Pak pomašlujeme vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě při cca 180°C / 25 minut.

Poznámka

Tento i spoustu dalších receptů najdete na http://domacipekarny.dama.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zdravější bagetky

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: lívance bez kynutí zdravější cukroví domácí bagetky domácí celozrnné bagetky bagetky bagetky bez kynutí rychlé bagetky bagetky bez droždí bagetky v troubě chlebové bagetky domácí bagetky bez droždí recept na domácí bagetky domácí bagetky recept bagetky z domácí pekárny celozrnné bagetky recept domáci bagetky bez kynutí bagetky recept bagetky z droždí domácí bagety zdravé bagety-recepty

Zapomněl/a jsem heslo