Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 246 kJ / 2 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,51 g |
Tuky | 176,73 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 947 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,08 g |
Sacharidy | 174,79 g |
Postup přípravy
Tato dávka je na kulatou koláčovou formu nebo na menší plech.
Zveřejněno 11. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Quiche s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3qm
Moje poznámka
Quiche s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3qm
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 17 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 5 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 7 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 9 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 9 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 9 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 10 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 10 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 13 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
žloutek,
voda,
kefír,
šlehačka,
tvaroh,
žloutek,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř,
tymián,
cuketa
Komentáře (8)
(píši sem, protože mi vyhledavač nabídl tento rcp)
Paní casinová za kuropění upekla jakýsi kiš, práskla do koní a vydala se do matičky stověžaté za kulturou...
Bylo to výborné!
Vidím ale, že soupeřila s krtkem a vyplenila mu naši zahrádku...
Náplni dominují brambory, cuketa, rajčátka, paprika a samozřejmě sýr
A proč to píšu?
No, na talíři jsem si to vylepšil sladkou čiliomáčkou z Thaiska