Vepřová panenka s brokolicovou kaší
Nejlepší částí vepřového masa je panenka, která si při správné úpravě zachová svojí šťavnatost. Jednoduše okořeněnou panenku, vonící po rozmarýnu, perfektně doplní smetanová brokolicová kaše.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,15 g |
| Tuky | 65,00 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 203 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 17,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s brokolicovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQN1
Moje poznámka
Vepřová panenka s brokolicovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQN1
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 36 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 5 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
pepř mletý,
rozmarýn,
olej,
máslo,
brokolice,
sůl,
máslo,
smetana ke šlehání
Komentáře (3)