Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce je lahodným spojením šťavnatého vepřového masa s intenzivními chutěmi koření a omáčky. Důležité je odležení masa, aby každý kousek nabral maximální aromatickou sílu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 687 kJ / 1 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,56 g |
| Tuky | 83,63 g |
| Vláknina | 6,98 g |
| Cholesterol | 224 mg |
| Sodík | 1,53 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 16,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlyD
Moje poznámka
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlyD
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 4 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 5 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 6 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 6 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 7 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
olej,
hořčice,
pepř mletý,
majonéza,
sádlo,
mouka hladká,
cibule,
kapie červená,
feferonka,
paprika sušená sladká,
pasta rajčatová,
pasta papriková,
česnek,
klobása pikantní,
vývar masový,
petržel,
sůl
Komentáře (8)
Moc nám chutnalo a určitě jsem nevařila naposledy