Suroviny
Porce: 12 kuliček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 32 363 kJ / 7 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,75 g |
| Tuky | 490,00 g |
| Vláknina | 160,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 577,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Raw čokoládové brownies s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrWg
Moje poznámka
Raw čokoládové brownies s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrWg
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 3 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 12 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 14 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 6 minutami
Krupičná kaše
Kajkajak před 35 minutami
Vločková kaše
Kajkajak před 38 minutami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 2 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 3 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 4 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Nejjednodušší kokosky
monikavavrikova před 4 hodinami
Tématické fráze:
raw cokoladovy brawnis,
raw brownies,
dýňové čokořezy,
raw bravnies recepty,
čokoláda datle raw recepty,
recept raw brownies,
brownies raw,
raw brownies recepty,
brownies kuličky recept,
raw brownies,
recept brownies raw,
raw recepty,
jak ozdobit brownies,
recepty z datlí raw,
s lyofilizovaným ovocem recept,
raw brounies,
čokoládové brownies z datlí,
raw čokoládové brownies,
čokoládové cuketové brawnis,
raw recepty z datlí
Suroviny:
ořechy vlašské,
datle,
kakao,
lusk vanilkový,
mandle,
sůl
Komentáře (4)
Gustavo Woltmann