Králičí řízky s hruškovým pyré
Jemná králičí stehna jsou ideální na přípravu křupavých řízků. Výraznější chuť jim dodává marináda, do které je naložíme přes noc. K smaženým řízkům podáváme vařené brambory a hruškové pyré.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí řízky s hruškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Y0g
Moje poznámka
Králičí řízky s hruškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Y0g
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
víno bílé,
ocet vinný bílý,
česnek,
tymián,
zázvor mletý,
pepř mletý,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
hruška,
skořice,
zázvor čerstvý,
šťáva citronová,
cukr,
sůl,
tymián,
hruška
Komentáře (3)