Králičí stehna s hráškovým pyré
Jemné králičí maso je při správné přípravě velmi delikátní. Jeho chuť vhodně doplňuje pečený česnek a slanina, která mu dodá šťavnatost. Maso podáváme s bramborovo-hráškovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5N8D
Moje poznámka
Králičí stehna s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5N8D
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 19 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 1 hodinou
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 6 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
hořčice,
česnek,
slanina anglická,
tymián,
vývar masový,
máslo,
brambory,
sůl,
hrášek,
máslo,
smetana
Komentáře