Vepřové plátky na zelenině a žampionech v pomalém hrnci
Výtečný nedělní oběd zvládnete s pomocí pomalého hrnce připravit téměř bez práce. Vepřové plátky na zelenině a žampionech, zůstanou díky přípravě při nižší teplotě krásně šťavnaté. Hotový pokrm podáváme s vařenými brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na zelenině a žampionech v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73nlr
Moje poznámka
Vepřové plátky na zelenině a žampionech v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73nlr
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 8 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 8 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 9 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 4 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 5 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 6 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 7 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 8 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 9 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 10 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
žampióny,
mrkev,
celer,
cibulka jarní,
cibule sušená smažená,
česnek sušený,
pepř mletý,
sůl,
olej,
vývar masový,
máslo
Komentáře (4)