Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Nádivka patří mezi oblíbené velikonoční pokrmy. Výhodou je, že do ní můžete přidat vše, co máte rádi, třeba pikantní klobásku. Lahodná, kyprá nádivka se peče v remosce, skvělý výsledek je tedy zaručen.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Moje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Nejnovější recepty
Papriky plněné lečem
Přidáno před 1 hodinou
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 21 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno 11. 8. 2025 07:02:02
Rychlá květáková polévka
Přidáno 11. 8. 2025 06:57:51
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žebírka BBQ
dastymisa před 48 minutami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 10 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 13 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 13 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 13 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 14 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 14 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 15 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 15 hodinami
Suroviny:
rohlík,
vejce,
klobása papriková,
cibule,
máslo,
petrželka,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový
Komentáře (1)