Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Nádivka patří mezi oblíbené velikonoční pokrmy. Výhodou je, že do ní můžete přidat vše, co máte rádi, třeba pikantní klobásku. Lahodná, kyprá nádivka se peče v remosce, skvělý výsledek je tedy zaručen.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Moje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Nejnovější recepty
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 15 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký makový koláč
Zdenkabraunova@seznam.cz před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 12 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 13 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 13 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 13 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 13 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 13 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 13 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 13 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 14 hodinami
Suroviny:
rohlík,
vejce,
klobása papriková,
cibule,
máslo,
petrželka,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový
Komentáře (1)