Játrová nádivka
Játrová nádivka se šunkou, slaninou a žampiony přijde k chuti jako součást svátečního posezení. Při přípravě vás sice čeká trochu více krájení, ale výsledek stojí za to. Nádivka se peče ve formě na srnčí hřbet, takže se po upečení velmi dobře krájí na úhledné plátky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Moje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 3 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 4 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 48 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 2 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 2 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 2 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 2 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 2 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 3 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 3 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
slanina,
šunka,
žampióny,
vejce,
paprika čerstvá červená,
pažitka,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
majoránka,
strouhanka,
tuk
Komentáře (1)