Játrová nádivka
Játrová nádivka se šunkou, slaninou a žampiony přijde k chuti jako součást svátečního posezení. Při přípravě vás sice čeká trochu více krájení, ale výsledek stojí za to. Nádivka se peče ve formě na srnčí hřbet, takže se po upečení velmi dobře krájí na úhledné plátky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Moje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Nejnovější recepty
Kávové řezy s lískooříškovým krémem se šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno 20. 9. 2025 11:15:00
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí guláš na víně
Sahula před 57 minutami
Pečený guláš z hovězích líček
Sahula před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
Sahula před 1 hodinou
Roštěnky na švédský způsob
Sahula před 1 hodinou
Roštěnky na způsob Esterházy
Sahula před 1 hodinou
Králík na myslivecký způsob
Sahula před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou a těstovinami
kamilkamil před 1 hodinou
Restovaná zelenina
Vendeliin před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
renias před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
Kamilana před 3 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
slanina,
šunka,
žampióny,
vejce,
paprika čerstvá červená,
pažitka,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
majoránka,
strouhanka,
tuk
Komentáře (1)