Játrová nádivka
Játrová nádivka se šunkou, slaninou a žampiony přijde k chuti jako součást svátečního posezení. Při přípravě vás sice čeká trochu více krájení, ale výsledek stojí za to. Nádivka se peče ve formě na srnčí hřbet, takže se po upečení velmi dobře krájí na úhledné plátky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Moje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 23 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ohavečské brambory
Dycky před 11 minutami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
Sahula před 3 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 4 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 5 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 5 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 11 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 12 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 13 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
slanina,
šunka,
žampióny,
vejce,
paprika čerstvá červená,
pažitka,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
majoránka,
strouhanka,
tuk
Komentáře (1)