Obalovaný květák pečený v troubě
Tento zdravější způsob přípravy klasického smaženého květáku vám nabídne dokonale křupavý povrch bez zbytečného oleje. Díky pečení v troubě zůstane květák šťavnatý uvnitř a krásně křupavý na povrchu.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Moje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatové lasagne
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno 6. 8. 2025 08:00:02
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Lehká cuketová polévka
Přidáno 6. 8. 2025 06:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
Dana89 před 1 hodinou
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
hanacka před 3 hodinami
Švestková čokoláda
sulckax612 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 15 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 18 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 19 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 20 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 20 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 20 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)