Cikánský guláš ze zvěřiny
Na zvěřinový guláš nedají mnozí z nás dopustit. Použít můžete maso srnčí, dančí i jelení. Dejte mu však dostatek času, aby se mohly chutě správně propojit s kořením a lahodnou omáčkou, na jejíž základ je potřeba dozlatova usmažená cibule.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cikánský guláš ze zvěřiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5mz
Moje poznámka
Cikánský guláš ze zvěřiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5mz
Nejnovější recepty
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 15 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký makový koláč
Zdenkabraunova@seznam.cz před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 12 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 13 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 13 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 13 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 13 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 13 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 13 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 13 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 14 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
slanina,
protlak rajčatový,
marmeláda pikantní,
sádlo,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř mletý,
majoránka,
feferonka,
mouka polohrubá
Komentáře (1)