Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ragú s fazolemi

Rychlé a výživné jídlo, které má v sobě jak chutě, tak i barvy. Pokud vám zbylo vařené hovězí maso, zpracujte jej do tohoto ragú. Ke směsi barevných paprik s rajčaty a cibulí přidejte také fazole. Tato kombinace zasytí i ty nejhladovější krky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Žlutou cibuli, papriky a rajčata nakrájíme na proužky. Na oleji restujeme nejdříve cibuli, po 3 minutách přidáme nakrájené papriky a feferonku, podle potřeby podlijeme vývarem, osolíme a opepříme. Krok 2: Dusíme asi 10 minut a ke konci přidáme na chvilku rajčata. Zeleninu nerozvaříme, musí zůstat lehce křupavá. Krok 3: Vařené maso natrháme nebo nakrájíme na tenké, slabé plátky a přidáme k zelenině. Ještě přidáme fazole, kečup a nakrájenou červenou cibuli. Vše prohřejeme a ještě dochutíme.

TIP: Ragú, směs dušeného masa a zeleniny

Zveřejněno 3. 4. 2025

Poznámka autorky Handour

Můžeme použít zbylé vařené maso od oběda. Jinak syrové povaříme v osolené vodě s přidáním kořenové zeleniny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ragú s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wBzq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ragú s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wBzq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, cibule, cibule červená, rajče, feferonka, fazole, kečup sladký, olej, vývar masový, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu